top of page

“Life doesn’t have to be perfect to be wonderful”

Flora - Flora's Kitchen

Mag ik mij even voorstellen?​

Na een aantal jaren met veel plezier in de uitzendbranche te hebben gewerkt besloot ik toch om het roer te gaan omgooien. Ik wilde mij fulltime gaan bezighouden met koken en eten.

In 2019 heb ik daarom een opleiding gevolgd tot kok en in 2021 heb ik dan eindelijk mijn dromen kunnen waarmaken, een eigen kookstudio en cateringbedrijf. Het was daarna een kleine stap om naast mijn kookstudio –waar ik workshops geef– te starten met een kleine Bed & Breakfast.

Lekker eten is mij met de paplepel ingegoten en voor mij hangt gezelligheid samen met lekker lang samen aan tafel zitten. Goed eten geeft je nieuwe energie, zowel fysiek als mentaal. Ik houd ervan om mijn gasten datzelfde gevoel mee te geven.

De gasten van ons bed & breakfast zal het dan ook aan niets ontbreken. Ik geniet ervan om gastvrouw te zijn en het mijn gasten naar de zin te maken. Het uitgebreide ontbijt zal voornamelijk bestaan uit verse (streek)producten en producten van het seizoen. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met uw wensen.

 

Naast mijn passie voor koken heb ik nog een andere passie namelijk zingen. En die passie kan ik uitleven in de band Eleven20one.

Groeten,

Flora

bottom of page